Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Hakikaten yangınlardan korunmak yürekin temel olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Dolgular ile kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basit açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin elden her yerde, özellikle bile kocaman binalarda olması kişilerin sevimli kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın bapları yararlanma düzlükına göre, rengine gereğince evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan prototip sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Panik amerikan bar sayesinde dâhilerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı hak iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış mimarilabilir.

Zihinsel özürlü, tutuk yahut ıslah edilenlerin çitndığı, salahiyettar personeli ruzuşeb vazife başlangıcında olan ve yangın veya vesair evgin durumlarda kullanıcıları nakledecek ehliyetli imkânları bulunan yerlerde kilit kullanılmasına müsaade verilir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni imal buyurmak ve montajını çıkarmak binaların yangından korunması ciğerin elzemdir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik bağırsakin tercih edilir.

Ferahliği 80 cm ya da henüz az olan merdivenlerin yalnız bir yanı sıra korkuluk yeterlidir. Yangın merdiveni Yangın kapısı istanbul kovası ve yangın emniyet holüne cazibe ve mekanik tesisat şaftı kapakları açılamaz.

Yangın Bapsı düzenırken özen etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yöreımızdan üretilen kapılar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Report this wiki page